Alt Om Saltstraumen

Saltstraumen Musikkorps / Saltstraumen dans & drill

Korpsleder Ingrid Moen. Epost:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf.918 25 743

Drilleder Linda Ossletten. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (drill) Tlf. 414 63 041.

 

Stiftet i 1984 og oppstart drill april 2008

17 voksne medlemmer i korpset og 20 drillere i alderen 9 - 18.

Medlemskontingent: kr 500,- pr halvår.

 

Formål:Å spre musikk- og danseglede for både store og små i bygda. Korpset er et voksenkorps og fungerer som ett korps sammen med Gildeskål Musikkorps under navnet Saltstraumen og Gildeskål Musikkorps. Vi er et brassband, men tar også inn treblås. Vi har iløpet av året mange spilleoppdrag både i Saltstraumen, Gildeskål og ellers i distriktet. Vi ønsker og vises og vi bestreber oss på å være publikumsvennlig i musikkvalg. Dirigent er Ingrid Moen.

 

Drillerne våre er fordelt på tre tropper ut fra alder og nivå. Vi driver med konkurransedrill og deltar i NNM hvert år. Vi har flere ganger blitt nordnorske mestere, noe vi er veldig stolte av! Drillerne er også med på de fleste oppdragene til korpset. Instruktør er Lene Paulsen.

 

Høstsesongen avsluttes med vår egne litt utradisjonelle julekonsert.

Vårsesongen avsluttes med tur til Piteå der vi er VIP-gjester på Pite Summer Games. 

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.