Alt Om Saltstraumen

Saltstraumen Museum

 

http://saltstraumen-museum.no
Leder: Elisabeth Nilsen. Tlf. 75 58 76 61 / 900 60 983
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Saltstraumen Museum er en frittstående stiftelse og lokalmuseum for Saltstraumen- området. Stiftet 12.03.2003 og eies av Saltstraumen Historielag, Saltstraumen kommunedels- utvalg og Bodin husflidslag. Museet drives i hovedsak med frivillig innsats.

 

Formål: Gjennom utstillinger i museet, ulike publikasjoner, videoer, webside, Face-book og andre sosiale media, skal kunnskap om vår lokale natur- og kulturhistorie utvikles og gjøres tilgjengelig for allmennheten. Saltstraumen museum gir årlig ut en lokalhistorisk årbok (Saltstraumboka). Årboka har egen redaksjonskomite.

 

Aktivitetstilbud: Museet har faste utstillinger og spesielle temautstillinger. Vi arrangerer gammeldag, kulturhistorisk dag osv. Åpningstider og arrangementer er kunngjort på hjemmesiden, gjennom Face-book el. ved annonser. Utenom åpningstidene; kontakt oss på mail eller telefon og vi åpner for besøk av grupper etter avtale. Ved besøk av skoleklasser, hvor besøket er ledd i undervisningen, er inngang gratis. Museet har utviklet flere undervisningsopplegg og kan også bidra med undervisning på skolene.

Billettpris: Voksne kr. 25. Barn og skoleungdom gratis.

 

Museet samarbeider med en rekke organisasjoner og instanser om videre utvikling av museets virksomhet. Er du historisk interessert – ta kontakt og bli del av et givende arbeidsfellesskap.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.