Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Kontakt oss

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
950 71 270

SMS / MMS:
950 71 270

Kontaktskjema


 

Om du ser feil eller ønsker å komme med tilføyelser i listen over lag og foreninger, så send meg beskjed om det. 

Tilføyelser kan være opplysninger om hjemmeside (web) eller f.eks facebookside.

Send også informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på Nærmiljøkontoret. Hun har den "offisielle" listen...

 

 • Havforskningsinstituttet skal nå kartlegge denne haiens vandringsmønster og utbredelse i norsk farvann. Brugdeprosjektet er et samarbeid mellom forskere i Norge og Skottland. Du finner mer informasjon her.

 • De mange vaktsentralene til Røde Kors har rapportert om 15 aksjoner i påskefjellet skjærtorsdag. Dette er det laveste antallet aksjoner siden 2014. Det varme været og noe mindre snø enn tidligere år kan ha ført til færre ulykker.

 • Politiet fant en hund i Bjørndalslia i Bodø i går kveld. De har fremdeles ikke funnet eieren.

 • En skiløper på tur på Sandhornøya ble plukket opp av Sea King tidligere i dag. Det skriver Avisa Nordland. Personen skal ha fått mindre skader, og blir fraktet til Bodø for en nærmere sjekk.

 • Det har i natt vært innbrudd på Nord universitet i Bodø. Blant annet er noe datautstyr stjålet, opplyser politiet til NRK. – Vi har funnet noe tjuvgods like ved universitetet, og etterforsker saken videre, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

 • Politiet har beslaglagt en revolver på Leknes i Vestvågøy etter å ha fått melding om en person som truet med skytevåpen. I en Twitter-melding skriver politiet at de har fått kontroll på mistenkte.

 • Barne- og ungdomskoret Láhko Voices fra Gildeskål tar med seg tre sølvmedaljer hjem fra den internasjonale korkonkurransen Budapest International Choral Competition. Koret deltok i tre kategorier, og tok sølv i alle tre. De deltok som eneste norske. – Juryen var imponert over at vi greide å berøre publikum og at vi var så til stede på scenen, sier styreleder Kine Oldervik til NRK.

 • Siden starten av 2018 har Luftambulansen mistet GPS-signaler 29 ganger, skriver VG. – Vi opplever dette som et tiltakende problem og er redd for at det vi har sett bare er starten på et problem som er svært uheldig for pasientene, sier Rune Midtgaard, toppsjef i Norsk Luftambulanse, til avisen.

 • Torghatten Nord melder at de i dag innstiller anløpene av Rødøy klokken 17.05 og 18.50 på grunn av lavt tidevann. I morgen fredag endres ruten fra søndagsrute til lørdagsrute av samme årsak.

 • Det er meldt liten faregrad for snøskred i Lofoten og Vesterålen i dag, mens det i Ofoten, Salten og Svartisen i Nordland er meldt moderat snøskredfare. Følg varselet her.

 • Kystverket og Bane NOR har levert innsigelser til områdereguleringsplanen for ny lufthavn i Bodø. Det skriver Avisa Nordland.

 • Politiet opplyser at gressbrannen som hadde brutt ut på Røst, nå er slukket.

 • Det har brutt ut en gressbrann på ca 100-150 kvm på Røst. Brannvesenet har startet slokking. Det er ikke fare for spredning til bebyggelse per nå, opplyser politiet.

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.