Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Senterpartiets landsmøte vil gjeninnføre Postens monopol på brev under 50 gram og lørdagsombæring, melder NTB. Posten hadde inntil i fjor også ansvar for å dele ut 128.000 aviser på lørdager, før leveringen ble satt ut på anbud.

 • Melding om innbrudd i en forretning i sentrum. Politiet er på stedet og foretar åstedsundersøkelse

 • En 21 år gammel mann i Mosjøen måtte tilbringe natta i arresten for ordensforstyrrelser. Han er også mistenkt for skadeverk på minst seks parkerte biler utenfor Fru Haugans Hotel, melder politiet.

 • Det er kolonnekjøring på E6 over Saltfjellet og Fv 813 over Beiarfjellet. E10 over Bjørnfjell er stengt på grunn av uvær.

 • Bognes-Skarberget på E6 er innstilt pga sterk vind. Også Bognes-Lødingen er innstilt pga dårlig vær. Fullstendig oversikt finner du her: trafikk.nrk.no

 • En mann måtte tilbringe natta i fyllearresten, mens en annen fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum på grunn av ufin oppførsel. Politiet måtte også bistå vakter på et utested.

 • Politiet i Sandnessjøen måtte i natt hjelpe en huseier som ringte og ville avvikle en fest hvor det hadde kommet mange ubudne gjester. Mellom 30-40 personer var i huset, ifølge politiet.

 • En overstadig beruset kvinne ble kjørt hjem av politiet i Meløy i natt. Ble utagerende og kjørt til arresten i Bodø.

 • Det ble Thomas Kløften fra Brekstad som stakk av med seieren i årets VM i skreifiske. Seierstorsken veide 23,8 kilo. På andreplass kom Nils Beisland med 21 kilo og Line R. Dokset ble nummer tre med en torsk på 20,4 kilo.

 • Fra Svartisen i Nordland til Vest-Finnmark er det meldt betydelig snøskredfare og stor skredfare på søndag, ifølge varsom.no. Skredproblemet er hovedsaklig fokksnø i lesider som følge av flere dager med kraftig vind og stort snøfall i høyden. Det forventes at store skred kan øtløses av seg selv.

 • En person har pustet inn røyk etter brann i et hus på Gruben i Rana. Personen ble sjekket av ambulanse på stedet, og fraktes ikke videre til sykehus. Brannen startet i et vaskerom på baksiden av huset, men ble raskt slukket av brannvesen, sier innsatsleder Arild Woldmo til NRK. Huset er foreløpig ubeboelig på grunn av røyk, og boligen blir nå sperret av for videre etterforskning. Brannårsak er foreløpig ukjent opplyser Woldmo.

 • Nødetatene er på vei til Gruben i Rana etter melding om røykutvikling fra et hus. Ifølge politiet på Helgeland skal det være mye røyk.

 • En mann i 50-årene er tatt for promillekjøring på Røst. Politiet har tatt ifra han førerkortet og han blir fremstilt lege for blodprøve, opplyser politiet på Twitter.

 • Martin Johnsrud Sundby vant dagens renn i Kobberløpet 2017 som blir arrangert for 49. gang i Sulitjelma fjellandsby. Petter Northug stilte også til start, mens Niklas Dyrhaug sto over grunnet en forkjølelse.

 • Barnekreftforeningen har fått over 2 millioner kroner i gaver som følge av et kjedebrev som ble spredt på Facebook i februar. Siden 18. februar har de fått inn 2,4 millioner kroner fra Facebook-kampanjen.

Velg språk

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.