Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • To personer kom seg uskadet av en bil som veltet i Frøskeland på Sortland. Politiet mistenker ikke ruskjøring.

 • En mann i 20-årene er mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Politiet fant ham sovende bak rattet. Det er opprettet sak.

 • Tre personer ble skadet etter et slagsmål mellom flere personer på en brakkerigg i Aldersund. To personer ble pågrepet. Politiet etterforsker saken.

 • Da mannen havnet i slåsskamp tre ganger natt til søndag, ble han til slutt satt i arresten. Han hadde allerede fått beskjed om å forlate sentrum to ganger.

 • Ingen personer kom til skade da en bil kjørte av veien ved Austnesfjorden i Vågan. Ambulansen tok med seg to personer til legesjekk, men disse var altså ikke skadet, melder politiet.

 • To bilførere er bøtelagt etter målinger på 119 km/t i 90-sonen på E6 over Saltfjellet.

 • Bondeorganisasjonene og staten har forhandlingspause i helgen, men samtalene om fordelingen av budsjettstøtten på 625 millioner kroner fortsetter mandag, melder NTB.

 • Up har hatt promillekontroll på Storforshei i Rana. 285 sjåfører ble kontrollerte. – En mannlig fører i 20-årene fikk beslaglagt førerkortet, melder politiet på Twitter.

 • E6 gjennom Kvænflogtunnelen er midlertitdig stengt på grunn av jernskrap i veibanen. Entrepenør på vei.

 • Personene kom seg ut i god behold da det begynte å brenne i en bil på fylkesvei 840 i Hagskaret i Vestvågøy. Nødetatene er på stedet.

 • Kvinnen som ble skadet i trafikkulykken på Bjørnfjell fraktes til sykehuset i Narvik. Hun er ifølge politiet lettere skadet. Trafikken går som normalt.

 • Forhandlingene førte ikke fram, og nå blir det mekling for de ansatte i Falck på Bodø lufthavn. Brann-, rednings- og plasstjenesten på Bodø lufthavn ble satt ut på anbud som et prøveprosjekt i Avinor, og Falck har drevet siden 1. august i fjor. – Streikefaren vil alltid være der, men jeg håper vi finner en løsning, sier forbundssekretær Tor Erik Granum i Norsk Tjenestemannslag til Fri Fagbevegelse.

 • En kvinne på stedet klager over ryggsmerter, melder politiet. Nødetatene er på vei.

 • En mann i 70-årene ble i ettermiddag stoppet på Fauske av politiet. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort, opplyser politiet.

 • En bil har kjørt av veien på riksvei 85 ved Strand. Føreren av bilen undersøkes av helsepersonell, melder politiet.

Velg språk

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.