Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Veien er ryddet og åpen for trafikk igjen ved Steiro i Sortland. Strekningen har vært stengt i en periode søndag, etter at en personbil og en lastebil kolliderte.

 • Bodø håndballklubb tapte kveldens oppgjør borte mot Bækkelaget. Det endte 30-29 til Bækkelaget.

 • Brannvesenet er nå på stedet der det har vært en kollisjon mellom personbil og lastebil ved Steiro i Sortland. Det er store materielle skader, men fører framstår som uskadet, melder politiet. Veien blir stengt i begge retninger for opprydning.

 • En personbil og en lastebil har kollidert ved Steiro i Sortland. Politiet opplyser at det ikke er meldt om personskader. Nødetatene er på vei.

 • Bodø håndballklubb, BHK, har reist til Østlandet for å møte Bækkelaget på Nordstrand Arena. Følg kampen her.

 • Narvik Hockey Arctic Eagles vant dagens oppgjør 8-2 hjemme mot Kongsvinger Knights på Nordkraft Arena i Narvik.

 • Politiet i Troms har påprepet og siktet en mann i 20-årene i Harstad for voldtekt av en kvinne i slutten av tenårene .

 • Fire personer er sendt til sykehus etter en møteulykke i Bodø. Skadeomfanget er ukjent, men pasientene er våken. Politiet tror at en av de to involverte bilene kan ha kjørt på rødt lys. Ett felt er stengt inn til byen, men bilberging er satt i gang.

 • Statsminister Erna Solberg (H) åpnet i dag Hålogalandsbrua som korter ned E6 mellom Narvik og Bjerkvik. – En lønnsom bru til 4 milliarder, sier Solberg.

 • Det er store materielle skader på bilene som trolig har havnet i en frontulykke. De involverte er ute av bilene og undersøkes av ambulanse. Ett kjørefelt inn mot Bodø by er stengt, melder politiet.

 • Det har vært en trafikkulykke på riksveg 80 ved Stille Dal i Bodø. To biler er involvert og nødetatene er på vei, melder politiet.

 • I dag åpner statsminister Erna Solberg det som blir Norges nest lengste hengebru. Hålogalandsbrua er 1533 meter lang.

 • En bil har kjørt ut av veien på Båsmoen i Rana. Det er snakk om en ulykke med kun en bil involvert, og det skal ikke være personskade, melder politiet.

 • En person er anmeldt for lav promille etter en kontroll i Sandnessjøen, melder politiet. 30 personer ble kontrollert.

 • Ordfører Marianne Bremnes (Ap) bekrefter at det var Harstad kommune som ba om en rolleavklaring, etter at overgrepstiltalte Svein Ludvigsen i sin tid som fylkesmann ved flere anledninger dukket opp på barnevernsinstitusjoner uanmeldt, også utenom vanlig arbeidstid. Det skriver Nordlys.

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.