Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Kontakt oss

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
950 71 270

SMS / MMS:
950 71 270

Kontaktskjema


 

Om du ser feil eller ønsker å komme med tilføyelser i listen over lag og foreninger, så send meg beskjed om det. 

Tilføyelser kan være opplysninger om hjemmeside (web) eller f.eks facebookside.

Send også informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på Nærmiljøkontoret. Hun har den "offisielle" listen...

 

 • Samferdselsminister Jon Georg Dale vil se på fartsgrenser på strekninger over hele landet og vurdere økning. Det skriver Samferdselsdepartementet i en pressemelding. Dette innbærer blant annet riksvei 80 i Bodø kommune fra 70 til 80 km/t.

 • Nordland teater er nominert til Kritikerprisen for teater, som en av tre. Det er oppsettinga av "Fuglane" basert på Tarjei Vesaas sin roman som har nådd opp i nominasjonen. – Ei sterk, klassisk skildring av det lille menneskets kamp, skriver Norsk kritikerlag om oppsettinga.

 • Høyre vil ha en egen konseptvalgutredning som tar for seg samlet behov for veier, jernbane, flyplasser og fiskerihavner i Nord-Norge. Det skriver Nordlys. Partiet har tidligere ikke tatt noe standpunkt til en Nord-Norgebane.

 • Kun fire av 67 rådmenn er helt sikre på at deres kommune vil eksistere om 10 år. Det viser en undersøkelse NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med under 2000 innbyggere. Rådmann i Gratangen, Per Kvaale Caspersen, tror ikke hans kommune vil bestå, fordi det er vanskelig for små kommuner å stå alene. (Bilde fra Træna, fylkets minste kommune)

 • Brannen i et kjøretøy på fergekaia på Drag i Tysfjord er slokket, melder Ofoten Brann.

 • Ofoten Brann har fått melding om brann i et kjøretøy på fergekaia ved Drag. Brannvesenet kom til stedet ca 05.15 og starter slokkinga.

 • Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener kurs og prøver kan være fornuftig for folk som skal kjøre raske båter. – Regjeringen vurderer å innføre et eget teoretisk og praktisk kurs for førere av fritidsbåter med større fart enn 50 knop. Som den tragiske ulykken i Skjomen 10. augst dessverre er et eksempel på, gir høy fart større fare for alvorlige personskader, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen til Teknisk Ukeblad.

 • En lastebåt mistet motorkraften og drev på grunn i Saltstraumen i Bodø. Båten fikk i gang maskineriet, men avventet assistanse fra RS «Hermann Horn». Like etter klokka 20 hadde redningsskøyta assisterte lastebåten trygt ut fra Saltstraumen.

 • Et redningshelikopter holder akkurat nå på å berge ned en mann med beinbrudd fra fjellet Reinebringen i Moskenes.

 • Natt til tirsdag gikk et stort steinras ved Rombak stasjon, og dermed sperret sporene på Ofotbanen. Bane Nor har de siste dagene fjernet mengder med stein, og åpnet to av sporene ved Rombak stasjon. Men det tredje sporet, spor 3, vil være stengt i flere uker, skriver Fremover.

 • Føreren av bussen som har kjørt av veien i en 30-sone på Mørkved har kuttskader på hendene, melder politiet. Politi og ambulansepersonell er på stedet. Ifølge politiet er det en del kø i området på grunn av hendelsen.

 • Bussjåføren fikk kuttskader på hendene og en passasjer blir undersøkt av helsepersonell etter at en rutebuss kjørte av veien i 30-sonen i Kudalsveien på Mørkved i Bodø. Alle passasjerer og fører er bevisste og ute av bussen, melder politiet. Det er en del kø på stedet.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.