Alt Om Saltstraumen

Omsider ser det ut til at vi har fått opp kameraene på Kjelen.

Det ene behøvde ny strømforsyning.

Det andre fikk ikke lagt ut bildene, fordi det området vi brukte (hos Telenor Online) ikke lengre var tilgjengelig.

Vi håper det fungerer OK nå...

 • Hovedredningssentralen har fått innvilget 34 millioner til å styrke og utvikle teknologi som skal komme søk og redningsarbeid til gode i nordområdene. Formålet er å styrke beredskapen i Arktis og Nord-Atlanteren, skriver Avisa Nordland.

 • Politiet rykket i 15:30-tiden ut på melding om knivstikking i Stokmarknes. Operasjonsleder Fred Leirvik i politiet sier at det skal være to voksne menn som har kranglet, og at politiet nå har kontroll på stedet. – Vi er med begge på legevakten nå, og de vil avhøres i løpet av dagen, forteller operasjonslederen.

 • Politiet bekrefter at brannen i et nedlagt næringsbygg i Brønnøysund nå er slokket. Operasjonsleder Fred Leirvik i Nordland politidistrikt forteller at det skal være snakk om noen som har tent på et bål inne i bygget. – Vi etterforsker saken nå, sier han. 110-sentralen melder på Twitter at brannvesenet har kontroll på situasjonen.

 • Nordland politidistrikt melder om at det er aktiv røykutvikling i et næringsbygg i Brønnøysund. Bygget skal tilhøre Helgeland slakteri. Slakteriet skal ifølge politiet være nedlagt. 110 Bodø melder om at situasjonen er uavklart.

 • Politiet melder at de har tatt beslag i en rød Volkswagen Transporter i Storgata i Kabelvåg. Bilen skal ha vært etterlyst og meldt stjålet i Oslo. Alle som eventuelt skulle ha informasjon om bilen bes ringe politiet på telefon 02800, skriver de på Twitter.

 • Bodø hadde de tredje høyeste hotellprisene i Norge i fjor. Det viser tall fra Wiederstrøm Hotel Consulting. En snittpris for hotellrom på over 1000 kroner gjør at det kun er dyrere å bo i Oslo og Bergen. Bodø er også dyrere enn Tromsø, som kommer på plassen under.

 • En mann i 30-årene ble i Salten tingrett dømt til ubetinget fengsel i 18 dager. Det melder Avisa Nordland. Dommen kommer etter at han fyllekjørte uten førerkort i fjor høst. I tillegg fikk han 18.000 kroner i bot, og forbud mot å erverve seg førerkort i to år.

 • En mann har blitt fraktet til sykehuset på Stokmarknes etter å ha falt fire meter ned fra et stillas. Ulykken skjedde under arbeid på en privatbolig i Sortland sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men han fremstår ikke som alvorlig skadet.

 • Politiet fikk i dag tidlig inn melding om to hunder som stod og bjeffet i en kald bil utenfor et hotell i Bodø. Hundene ble tatt hånd om og i bilen lå det også mindre mengder narkotika. Eieren anmeldes for brudd på narkotikalovgivningen og dyrevelferdsloven.

 • Utrykningspolitiet beslagla ett førerkort og delte ut to forenklede forelegg i en fartskontroll ved Røssvoll i natt. Den ene bilføreren ble målt med en fart på 93 kilometer i timen i 60-sone, melder politiet.

 • Statens vegvesen melder at E6 ved Kjelvika i Sørfold kommune er stengt på grunn av et stanset kjøretøy.

 • Politiet skriver på Twitter at de forlater stedet etter brannen i et ubebodd hus på Kjerringøy. Brannvesenet fortsetter med etterslukking, og politiet melder at de oppretter sak.

 • Unstad tunnel, på strekningen Liland–Unstad i Vestvågøy kommune, vil være stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid fra klokken 22.00–06.00 frem til 27.01.2018, opplyser Statens vegvesen.

 • En eldre, ubebodd bolig har brent ned på Kjerringøy. Huset var nedbrent når brannvesenet kom til stedet. Det brenner fortsatt på stedet, og brannmannskapene holder på med å sikre området, sier vaktleder ved 110-sentralen, Svein Arne Sørensen.

 • Hege Leirfall Ingebrigtsen tar ikke gjenvalg som styreleder i Bodø/Glimt. Dette informerte hun klubbens valgkomité om i dag, skriver Avisa Nordland.

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.