Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Glimt-spiller Vegard Leikvoll Moberg skal være i samtaler med Brann om en overgang. Det melder Bergens Tidende. Midtbanespilleren har over 60 kamper for Glimt etter overgangen fra Sogndal i 2016. Kontrakten hans går ut etter sesongen.

 • Samferdselsminister Jon Georg Dale vil se på fartsgrenser på strekninger over hele landet og vurdere økning. Det skriver Samferdselsdepartementet i en pressemelding. Dette innbærer blant annet riksvei 80 i Bodø kommune fra 70 til 80 km/t.

 • Nordland teater er nominert til Kritikerprisen for teater, som en av tre. Det er oppsettinga av "Fuglane" basert på Tarjei Vesaas sin roman som har nådd opp i nominasjonen. – Ei sterk, klassisk skildring av det lille menneskets kamp, skriver Norsk kritikerlag om oppsettinga.

 • Høyre vil ha en egen konseptvalgutredning som tar for seg samlet behov for veier, jernbane, flyplasser og fiskerihavner i Nord-Norge. Det skriver Nordlys. Partiet har tidligere ikke tatt noe standpunkt til en Nord-Norgebane.

 • Kun fire av 67 rådmenn er helt sikre på at deres kommune vil eksistere om 10 år. Det viser en undersøkelse NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med under 2000 innbyggere. Rådmann i Gratangen, Per Kvaale Caspersen, tror ikke hans kommune vil bestå, fordi det er vanskelig for små kommuner å stå alene. (Bilde fra Træna, fylkets minste kommune)

 • Brannen i et kjøretøy på fergekaia på Drag i Tysfjord er slokket, melder Ofoten Brann.

 • Ofoten Brann har fått melding om brann i et kjøretøy på fergekaia ved Drag. Brannvesenet kom til stedet ca 05.15 og starter slokkinga.

 • Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener kurs og prøver kan være fornuftig for folk som skal kjøre raske båter. – Regjeringen vurderer å innføre et eget teoretisk og praktisk kurs for førere av fritidsbåter med større fart enn 50 knop. Som den tragiske ulykken i Skjomen 10. augst dessverre er et eksempel på, gir høy fart større fare for alvorlige personskader, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen til Teknisk Ukeblad.

 • En lastebåt mistet motorkraften og drev på grunn i Saltstraumen i Bodø. Båten fikk i gang maskineriet, men avventet assistanse fra RS «Hermann Horn». Like etter klokka 20 hadde redningsskøyta assisterte lastebåten trygt ut fra Saltstraumen.

 • Et redningshelikopter holder akkurat nå på å berge ned en mann med beinbrudd fra fjellet Reinebringen i Moskenes.

 • Natt til tirsdag gikk et stort steinras ved Rombak stasjon, og dermed sperret sporene på Ofotbanen. Bane Nor har de siste dagene fjernet mengder med stein, og åpnet to av sporene ved Rombak stasjon. Men det tredje sporet, spor 3, vil være stengt i flere uker, skriver Fremover.

 • Føreren av bussen som har kjørt av veien i en 30-sone på Mørkved har kuttskader på hendene, melder politiet. Politi og ambulansepersonell er på stedet. Ifølge politiet er det en del kø i området på grunn av hendelsen.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Seneste aktiviteter

Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 25 aug @11:00 -
Historielagets quiz
tor 29 aug @19:00 -
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 08 sep @11:00 -

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.