Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 2

Webkamera 1 Webkamera 2

Klikk på bildet for mer informasjon og større bilde...

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

 

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

 

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

 

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

 

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

 

Fauske - Fauske sentrum

 

Fauske - Tussvika - E6 - 

 

Saltsdal - Rognan - sentrum

 

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

 

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

 

Bodø - Bertnes - Rv80

 

Bodø - Hunstad - Rv80

 

Bodø - Skeid - Rv80

 

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 

Bodø - havna sett fra sykehuset

 

 
 
 • Et utenlandsk vogntog sperrer E10 i Telegrafbakken ved Bjørnfjell. Flere vogntog står i kø og kommer seg ikke forbi. Politi er på tur til stedet.

 • En person som nylig har fått førerkort kjørte på to personbiler på parkeringsplassen utenfor Stasjonen bar på Sortland. – Mistenkte feilvurdert fart og forhold på stedet. Politiet har snakket med sjåfør og vitner. Sak er opprettet, opplyser politiet.

 • Føreren kom seg uskadd ut da det begynte å brenne i en brøytebil på E10 ved Kilan i Flakstad, opplyser politiet. Brannen er slukket. Bilberging er på stedet og foretar berging. Veien vil bli stengt en liten stund fremover før den åpnes for trafikk.

 • Tilstanden til en 35-årig mann er kritisk etter at han pådro seg alvorlige hodeskader i en arbeidsulykke på et oppdrettsanlegg i Lurøy. Mannen ble fraktet til St.Olavs hospital. Ulykken på Kvarøy fiskeoppdrett skjedde ifølge politiet på en båt ute på sjøen midt på dagen i går. Politiet har avhørt vitner til ulykken.

 • Torben Marstrand slutter i jobben som rådmann i Steigen før sommeren etter tre år, melder Avisa Nordland. Han sier til avisa at det er flere årsaker til at han skifter jobb.

 • E10 er stengt over Bjørnfjell på grunn av berging av to vogntog som har sklidd i hverandre, melder Statens vegvesen. Det er uvisst hvor lenge veien blir stengt.

 • Maarud trekker tilbake 3-pakk med mikropopkorn med umiddelbar virkning. Årsaken er en liten risiko for at produktet kan begynne å brenne i mikrobølgeovn, melder NTB. Maarud sier bakgrunnen kan være at de har byttet innerpose og olje til poppingen.

 • Seks bilfører fikk bot for å ha kjørt for fort i 60-sonen på Flostrand i Rana. Høyeste hastighet ble målt til 82 km/t, opplyser politiet.

 • Kong Harald får to ekstra laksedøgn i Altaelva i 80-årsgave. Det skriver Altaposten. Det er Alta laksefiskeri interessentskap som gir Kongen et tilbud om forlengelse av hans årlige opphold i Altaelva.

 • To personer er fraktet til sykehuset for sjekk etter at to biler kolliderte på vestsiden av Helgelandsbrua i Leirfjord, opplyser politiet.

 • To biler har kollidert på vestsiden av Helgelandsbrua i Leirfjord. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, opplyser politiet. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Et vogntog har kjørt utfor veien på E6 ved Aspnes i Vefsn. Sjåføren er ute og nødetater er på stedet, opplyser politiet.

 • Politiet på Helgeland har fått melding om en utforkjøring på E6 Aspnes i Vefsn. Et enslig vogntog har kjørt av veien. Sjåføren har kommet seg ut, og nødetatene arbeider på stedet.

 • Elgen som ble påkjørt i Kvæfjord i dag tidlig er avlivet av viltnemnda. Begge bakbeina var brukket, ifølge politiet

 • Alle tre grendeskolene i Steigen kan bli lagt ned samtidig, høsten 2018, skriver Avisa Nordland. Planen var opprinnelig å legge ned en eller flere skoler allerede i år, men rådmann Torben Marstrand sier det mest fornuftige er å slå de fire skolene i Steigen sammen til én skole, i én operasjon.

Velg språk

Seneste aktiviteter

Historielagets quiz
tor 23 feb @19:00 -
Gudstjeneste i Saltstraumen Kirke
søn 05 mar @11:00 -
Gudstjeneste i Saltstraumen Kirke
søn 19 mar @11:00 -

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.