Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Brannen i Vesterålsveien på Sortland er slokket, melder politiet. Den skal ha begrensa seg til ei bensinkanne i en garasje. Det er ikke meldt om personskade.

 • Nordland politidistrikt melder om brann i Vesterålsveien på Sortland. Det er ikke kjent hva som brenner, og nødetater er på vei til stedet.

 • Politiet har fått melding om ei trafikkulykke ved Hammerstad Camping i Svolvær. Nødetatene er på vei til stedet. Det skal være en bil som har kjørt av veien, melder politiet.

 • Tovåsen i Leiford er det beste alternativet for å plassere ett stort sykehus på Helgeland. Det mener de tolv ordførene sør for Korgfjellet, som i går sendte ut ei pressemelding om at de er enige om å plassere sykehuset i Sandnessjøen og omegn. Ordfører Berit Hundåla (Sp) i Vefsn presiserer i dag at de er enige om Tovåsen i Leifjord.

 • De 17 beboerne som ble evakuert etter brannen i Rønvika i Bodø får trolig flytte hjem i løpet av noen få timer, opplyser politiet.

 • To personer er kjørt til sykehus etter en brann i ei boligblokk i Bodø. Begge var ifølge politiet bevisst da de ble tatt ut. De andre beboerne i blokka er evakuert til hotell. Brannen i den treetasjes bygninga i Rønvika er slokka.

 • Det brenner i ei boligblokk i Rønvika i Bodø, og det er ikke klart om alle har kommet seg ut. Nødetatane ble varsla klokka seks. Til NTB opplyser brannvesenet at flere er registrerte i blokka, og at det er ukjent om det er noen inne. Naboer blir bedt om å holde vinduer lukka, grunna røyk.

 • 12 kommuner går nå inn for å legge framtidens Helgelandssykehus i Sandnessjøen-området. Mosjøen ofrer dermed eget sykehus for å støtte Sandnessjøen. Det er konklusjonen i en pressemelding fra ordførerne i Alstahaug, Brønnøy, Dønna, Grane, Hattfjelldal, Herøy, Leirfjord, Sømna, Træna, Vefsn, Vega og Vevelstad.

 • Programleder Bjarne Brandal gir deg siste nytt fra Nordland.

 • Stortingsrepresentant Åsunn Lyngedal (Ap) har i dag spurt kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande om hva hun og NRK har tenkt å foreta seg for å sikre nye jobber til de 100 ansatte ved lisensavdelingen i Mo i Rana som snart står uten jobb. – Ved opprettelsen av 70 nye stillinger ved Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana, trodde de fleste av de ansatte ved lisenskontoret at de var sikret ny jobb. Det er de ikke, sier Lyngedal.

 • Laksefisket i år har vært litt bedre enn i fjor men likevel er det fanget ti prosent færre laks enn gjennomsnittet siste ti årene. Det ble fisket 102.080 laks i norske elver ifølge organisasjonen Norske Lakseelver.

 • En mann i 40-årene er dømt til fire års fengsel for voldtekt av sin da åtte år gamle datter. Det skriver Saltenposten. Mannen skal ha forgrepet seg på datteren tre ganger, og argumenterte i retten for at han trodde datteren skal ha vært datterens mor. Han skal også ha vært i besittelse av over 40.000 bilder og 319 videoer med overgrepsmateriale, og er dømt til å betale 200.000 kroner i erstatning til datteren.

 • Eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug skal starte et samarbeidsforum mellom departementene for å sikre kvaliteten på norske vann- og avløpssystemer. Det sier hennes statssekretær Anne Branmo til NRK. NRK har nylig undersøkt statusen på det norske drikkevannet og funnet store mangler. Det er ingen departement som har kontroll over det norske vannsystemet, og et nytt samarbeid skal nå bedre kommunikasjonen mellom departementene.

 • Turiststrømmen til Norge øker kraftig. Det gjør også misnøyen blant befolkningen i pressområdene, deriblant Lofoten. Nå ønsker et stort flertall å innføre turistskatt, skriver Aftenposten. 69 prosent av lokalbeflolkning sier turister medfører forsøpling, 62 prosent sier de sliter ned naturen og 65 prosent vil innføre turistskatt. (NTB)

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.