Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Det har vært et branntilløp i dashbord på rutebuss på Moldjord i Beiarn kommune. Det var ingen passasjerer i bussen, og bussjåfør fikk slukket med pulverapparat. Bussen vil undersøkes av politiet når den sendes til verksted.

 • Høyreback Erlend Dahl Reitan har vært utlånt fra RBK til Glimt denne sesongen, som han var i 2017-sesongen. Nå sier derimot rosenborgtrener Eirik Horneland til Adressa at han er i planene til trondheimsklubben fra neste sesong.

 • Politiet har fått flere meldinger på glatte veibaner over hele fylket. – Det kan være greit å tenke seg om, før man legger ut på kjøretur. Det er fører sitt ansvar at bilen er skodd etter føret. Vi ønsker ingen ulykker på veiene i fylket, skriver Nordland politidistrikt på Twitter. Her fra fylkesvei 812 Hogndalen.

 • To biler har vært involvert i en trafikkulykke i Bodø. Den ene av bilene kom ned fra Bestemorenga på sommerdekk, havnet over i motsatt kjørefelt og kjørte i en møtende bil. Ingen personer ble skadet, men bilene har store materielle skader. Bilføreren i 20-årene Fer anmeldt og har fått beslaglagt førerkortet.

 • Ingelin Noresjø søker permisjon fra alle sine politiske verv i Fauske kommune så lenge hun er fylkesråd, skriver Avisa Nordland. Noresjø er medlem i kommunestyret i Fauske, i tillegg til å være fylkesråd for næring i Nordland og KrF-nestleder.

 • En teknisk feil på flyet som skulle ha gått på Widerøes rute 805 klokken 05.55 fra Leknes til Bodø, gjør at flyavgangen ble forsinket, opplyser flyselskapet til NRK. Avgangen gikk klokken 06.30.

 • Ei kvinne i 40-årene er tatt for kjøring i beruset tilstand i Bodø i natt. Politiet melder at førerkortet er beslaglagt. Politiet oppretter også sak etter at en mann i 20-årene kjørte bil uten gyldig førerkort i Hadsel og Sortland i natt.

 • Det brant i et rekkehus på Mørkved i Bodø mandag kveld. Brannvesenet fikk raskt kontroll og slukket brannen. Beboer i leiligheten pustet inn røyk og er sendt til Nordlandssykehuset for behandling, skriver politiet på Twitter.

 • Planene for en ny videregående skole i Rønvik i Bodø legges bort, skriver AN. Fylkeskommunen mangler penger til å bygge og drive en tredje videregående skole i Bodø, opplyser konstituert fylkesråd for utdanning, Knut Petter Torgersen (bildet), til avisen.

 • 1. januar 2020 skal Tysfjord kommune deles i to, en halvdel går inn i nye Narvik kommune og én i nye Hamarøy kommune. Fellesnemnda for nye Narvik gikk til sak fordi de mener grensen er satt feil. Saken ble avvist i tingretten, men fellesnemnda anket saken. Saken ble senere avvist i Hålogaland lagmannsrett. Nå er anken også avslått av Høyesterett.

 • Reiseavstanden vil være kortest om sykehuset i en en-sykehusmodell plasseres sør på Helgeland og i Mosjøen, konkluderer konsulentselskapet Menon. De har utarbeidet et utkast til en samfunnsanalyse på oppdrag av Helgelandssykehuset. Når de tar høyde for reiseavstand for ansatte, vil reiseavstanden være kortest om sykehuset lokaliseres i en av byene og ikke i omegn, står det i analysen. Analysen kommer som tillegg til den faglige rapporten om ny sykehusstruktur på Helgeland.

 • Torsdag 17. oktober er det offisiell åpning av den 3,3 kilometer lange tunnelen i Saltdal kommune, melder Statens vegvesen. Tunnelen heter Kjernfjelltunnelen, og lokalbefolkningen samt Saltdal kommune har protestert, fordi de mener navnet er feil.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.