Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltsdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • En bil har kjørt i grøfta ved Leknes, melder politiet. Sjåføren av bilen skal være en eldre person, men det er ikke meldt om personskade.

 • Ifølge meteorologene vil et kraftig lavtrykk komme inn nord i Norskehavet i løpet av søndag. Det er derfor ventet en del vind og bedbør i Nord-Norge, med unntak av Finnmarksvidda og Øst-Finnmark som får oppholdsvær søndag ettermiddag og kveld.

 • 110-sentralen Bodø bekrefter overfor NRK at brannen i et bolighus med flere boenheter nå er slokket. Brannvesenet vil ha noen mannskaper på stedet for å sørge for etterslokking og observasjon.

 • Politiet melder at beboerne i de evakuerte husene nå får vende hjem etter en boligbrann i Brønnøysund tidligere i dag.

 • I forbindelse med en kraftig brann i et leilighetsbygg i Brønnøysund, melder 110-sentralen like etter klokken 14 at det fremdeles brenner i bygningen. Brannmanskapene jobber nå med å få kontroll på flammene utvendig, og vurderer å ta seg inn i bygget.

 • En person er frakta til sykehus med mulige fallskader etter brannen i Brønnøysund. Flere hus som ligger tett opp til den overtente boligen er evakuert, opplyser politiet. Brannvesneet jobber på stedet der det brenner.

 • Det brenner i ei bygning i Masterberggata i Brønnøysund, melder politiet. Brannvesenet er på stedet.

 • Kommuneoverlege i Tromsø, Kathrine Kristoffersen, mener det er liten grunn til at folk skal betale for legetjenester. NRK har denne uka fortalt at flere velger å kjøpe digitale legetjenester, framfor å vente på time hos fastlegen. Kristoffersen er kritisk til kvaliteten hos de kommersielle aktørene. Hun sier at også fastleger tilbyr hjemmebesøk.

 • En helgelending i 30-årene er dømt til fengsel i to år og åtte måneder for langvarig og grov vold mot sin tidligere samboer. Han må i tillegg betale henne en oppreisningserstatning på 150.000 kroner, skriver Helgelendingen.

 • Det var en norsk mann i slutten av 30-årene, bosatt i Bodø, som ble funnet død i havnebassenget i Bodø i går. De pårørende er varsla, sier operasjonsleder Kai Eriksen til NRK. Politiet har ikke mistanke om noe kriminelt. – Mannen skal obduseres og politiet vil forsøke å finne ut hva som har skjedd, sier Eriksen.

 • Butikksjefen ved Bunnpris i Mo i Rana sier til Rana Blad at de ansatte flere ganger er blitt drapstrua på jobb. Kjøpmann Trond Berg er kritisk til at man ikke klarer å stoppe truslene. - Én gang venta livredde ansatte på politiet i over en time. Til slutt valgte de å trykke på ransalarmen – og bevæpna politi kom iløpet av minutter.

 • Fiskeridirektoratet gir grønt lys for Nordlaks sin planlagte havfarm utenfor Hadseløya, skriver vol.no Nordlaks søkte i mai om å få etablere oppdrettsanlegget, og Nordland Fylkes Fiskarlag har vært kritisk til planene. Det er Nordland fylke som avgjør søknaden, ifølge nettavisen

 • En person måtte i arresten i Bodø i natt etter å ha opptrådt truende overfor de ansatte på sykehuset. Tidligere på natta hadde politiet funnet den samme personen overstadig beruset på et spisested.

 • En bilfører ble i natt målt til 166 km/t i Svartisentunnelen i Meløy. Det er 80-sonen i tunnelen der politiet hadde laserkontroll. Sak er oppretta, twitrer politiet.

 • Politiet melder nå at åtte personer er involvert i trafikkulykken på Tjeldsundbrua nær fylkesgrensa. Fire personer er uskadde, mens de fire siste er fraktet til Harstad sykehus for videre behandling. Skadeomfanget er ikke kjent.

Seneste aktiviteter

Høstbasar på menighetshuset
lør 20 okt @12:00 - 15:00
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 21 okt @11:00 -
Lørdagskafe på Valnes
lør 27 okt @11:00 - 15:00
Høymesse på Alle Helgens Dag i Saltstraumen kirke
søn 04 nov @11:00 -
Byttedag i gymsalen
søn 04 nov @13:00 - 15:00
Bodin Husflidslag arrangerer julemesse
lør 10 nov @11:00 - 16:00
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 18 nov @11:00 -

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.