Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltsdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • I den 6. runden i eliteserien endte det med uavgjort og 1–1 mellom Kristiandsund BK og Bodø/Glimt etter tre minutter tilleggstid. Begge målene i kampen ble scoret av hjemmelaget, et selvmål av Andreas Hopmark og et mål til KBK fra Stian Aasmundsen.

 • Grunnet den pågående situasjonen med funn av en mistenkelig sekk ved et idrettsområde i Rana, er det midlertidig omkjøring. E6 er stengt i området, og det er dirigert omkjøring via sentrum og Ranenget.

 • I forbindelse med politiaksjonen etter funn av en mistenkelig sekk ved Moheia fritidspark i Rana, er bombegruppen fra politiet på vei. De ventes å ankomme Rana klokken 21:00 i kveld. Evakueringssonen på 250 meter opprettholdes videre utover kvelden.

 • Politiet evakuerer et område på 250 meter rundt en mistenkelige sekk som ble funnet under et arrangement ved Moheia fritidspark tidligere i dag. – Vi venter på mannskap fra bombegruppa som skal undersøke den, sier innsatsleder Remi Anbakk i politiet.

 • I forbindelse med funn av en mistenkelig gjenstand på Moheia fritidspark i Mo i Rana er svømmehallen i området evakuert.

 • På Moheia fritidspark i Mo i Rana er det funnet en mistenkelig gjenstand. Det melder politiet, som ikke ønsker folk inn i området før de vet mer. Politiet sier til Rana Blad at de vurderer å evakuere 600 personer.

 • Strekninga mellom Mosjøen og Drevvatn på Nordlandsbanen åpner tidligst førstkommende fredag klokken 12.00. Arbeidet med å gjenoppbygge sporet er omfattende, opplyser Bane Nor.

 • Før helga ble beredskapen hevet flere steder i Nordland, på grunn av meget stor snøskredfare på Helgeland og stor fare for skred andre steder i fylket. Nå opplyser Nordland politidistrikt at faren for skred er mindre og de ulike etatene har derfor gått tilbake til normal beredskap.

 • En bil kjørte i natt utfor veien og i ei elv ved Langryggen i Myre i Øksnes kommune. Føreren var ifølge politiet beruset og ble tatt med til legevakt for sikring av bevis. Ingen personer ble skadet i utforkjøringen.

 • Bane Nor har i formiddag sett på hva de må gjøre for bygge opp grunnen igjen, etter sørpeskredet nord for Mosjøen lørdag ettermiddag. – Det første vi gjør nå er å sikre området før vi kan starte arbeidet. Det vil ta mange dager før vi er ferdig, noe mer konkret enn det kan vi ikke si, sier Stein-Hugo Steffensen i Bane Nor til NRK.

 • 40 meter av skinnegangen på Nordlandsbanen henger fremdeles i løse lufta etter et sørpeskred i går ettermiddag. Togtrafikken er derfor fortsatt innstilt mellom Mosjøen og Drevvatn. Bane Nor opplyser at det er jobbet på stedet i natt, og de vil komme tilbake med en oppdatering på arbeidet om noen timer.

 • Det var en mannlig syklist i 30-årene som omkom i en frontkollisjon med en bil i Bodø. I bilen var en sjåfør og en passasjer. Begge ble fraktet til legevakt for undersøkelse, men fremsto som uskadet, skriver NTB.

 • En syklist døde på stedet etter at syklisten og en bil frontkolliderte i Bodø lørdag kveld. Pårørende er varslet. Ulykkesgruppen til Statens vegvesen og politiet har gjort undersøkelser på stedet.

 • Nordlandsbanen stengt etter ras

 • Alle nødetatene og et Sea King helikopter er på vei til en trafikkulykke fylkesvei 812 i Bodø kommune. – En bil og en syklist er involvert i ulykken, sier operasjonsleder Fred Leirvik. Politiet opplyser at det dreier seg om en alvorlig ulykke.

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.