Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Det nye testsenteret for oljevern og marint miljø legges til Fiskebøl i Hadsel. Det bekrefter Olje- og Energiminister Kjell-Børge Freiberg til NRK mandag. – Dette er en hyggelig beskjed å få gi rett før jul, sier Freiberg.

 • SV ber i Stortinget om hastebehandling av forslaget om at det offentlige skal overta driften av ambulanseflyene. – Vi er i en nasjonal krise, og regjeringen møter dette med et lappeteppe av hastetiltak, sier SVs Torgeir Knag Fylkesnes til Dagbladet.

 • Fiskeridirektoratet har i høst mottatt tips om at det foregår ulovlig fiske etter kveite flere steder i Nordland. Fiskeridirektoratet vil sammen med Kystvakten derfor ha oppmerksomhet rettet mot kveitefiske i tiden framover. Det skriver direktoratet på sin nettside.

 • Sjøfartsdirektoratet har gjort funn av en skade på skroget til RIB-en, som ble kjørt da Per Ivar Tustervatn mistet livet i august i år. Det skriver avisa Fremover. I den nye rapporten kommer det frem at direktoratet har gjort funn av en skade på skroget. Skaden mener de skal ha skjedd en stund før ulykka. – Manglende styrefinne kan ha hatt innvirkning på fartøyets egenskaper i sjøen og kan ha hatt innvirkning på hendelsen, skriver Sjøfartsdirektoratet.

 • – Nord-Norge må løftes som region slik at det kan skapes nye arbeidsplasser. Det sier Senterpartiets Karin Eriksen, som er den nye fylkesråden for næring og miljø i det nye sammenslåtte Troms og Finnmark. Hun mener at det nye fylket må jobbe tettere sammen med Nordland i framtiden.

 • Arbeidstilsynet har funnet ulovligheter hos seks fiskebruk, skriver Børsen. Flere av disse er i Vesterålen. Regelbruddene går på feil ved innleie av arbeidskraft. Ett av fiskebrukene er Andenes Fiskemottak (bildet), som ifølge avisen bestrider alle påstander fra tilsynet.

 • Innovative Space Vikings II er ett av seks europeiske First Lego League-lag som er valgt ut til å delta i den globale konkurransen FLL Open Invitational Razorback 2020 i USA. Laget tok sølv i den skandinaviske finalen i Roskilde tidligere i desember.

 • Politiet opplyste søndag ettermiddag at det var en brann hos Ribo i Saltdal. Det var feil. – Nødetatene rykket ut til kommunale boliger med heldøgnstilbud, opplyser operasjonsleder Mads Bernhoft til AN.

 • Det var søndag ettermiddag et branntilløp på Ribo i Saltdal. Det ble slukket av personer på stedet, melder 110-sentralen. Brannvesenet har reist dit for å kontrollere og sikre.

 • En bil med hestehenger er havna utfor veien på E6 på Saltfjellet. Det er ikke meldt om personskade. I hestehengeren er det 3 små hester, de skal ikke være skada, ifølge bilføreren. Nødetatene er på tur til stedet.

 • Lofoten brann- og redningsvesen har varslet Moskenes kommune om et forbud mot bruk av Sørvågen skole. Dersom kommunen ikke kom i gang med sitt brannvernarbeid, ville den gamle delen av skolen stenges i januar. Nå har kommunen gjort flere tiltak, og derfor er fristen med å rette opp avvik utsatt til ut januar.

 • Avinor melder videre at Widerøe-flyet som skulle gå til Stokmarknes klokka 14.55 er innstilt. Det samme gjelder avgangen til Tromsø klokken 14.55. Ankomsten til Bodø for Widerøe WF 811 fra Leknes klokken 13.45 er også innstilt, ifølge Avinor.

 • Thailand og Kanariøyene er øverst på nordmenn sine favorittreisemål i jula. Ifølge tall fra Virke har 33 prosent av nordmenn planlagt å ta juleferie i år. 16 prosent av disse opplyser at de har tenkt til å være i utlandet i juleferien.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Seneste aktiviteter


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/saltstr1/public_html/components/com_jevents/libraries/dbmodel.php on line 1105

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/saltstr1/public_html/components/com_jevents/libraries/dbmodel.php on line 1114

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/saltstr1/public_html/components/com_jevents/libraries/dbmodel.php on line 1123
Ingen hendelser

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.