Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 2

Webkamera 1 Webkamera 2

Klikk på bildet for mer informasjon og større bilde...

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

 

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

 

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

 

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

 

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

 

Fauske - Fauske sentrum

 

Fauske - Tussvika - E6 - 

 

Saltsdal - Rognan - sentrum

 

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

 

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

 

Bodø - Bertnes - Rv80

 

Bodø - Hunstad - Rv80

 

Bodø - Skeid - Rv80

 

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 

Bodø - havna sett fra sykehuset

 

 
 
 • Politiet på Helgeland melder om ein grasbrann ved E6 i Kulstaddalen. Brannvesenet driv no sløkking. E6 vert stengd grunna røyken.

 • En kvinne i 50-årene fra Steinkjer omkom etter at en båt veltet på Snåsavatnet i Nord-Trøndelag lørdag. Det var en annen person i båten, som kom seg i land og overlevde.

 • Salten Brann melder om ein grasbrann på Hamlot i Hamarøy. Ein låve er overtent. – Det er per no ikkje fare for spreiing, seier assisterande brannsjef ved Salten Brann IKS, Ronny Langfjord. Avisa Nordland skriv at brannvesenet no har brannen under kontroll.

 • Frode Alfheim (49) fra Dønna er valgt til ny leder i LO-forbundet Industri Energi. Alfheim har siden 2010 vært nestleder i forbundet, og han ble valgt av et samlet landsmøte i Oslo lørdag. Han overtar etter Leif Sande.

 • I mars i år datt ei 68 år gamal kvinne i ein septikkum på Andøya. Kommunen beklaga at lokket på kummen ikkje var ordentleg på. Politiet sette i gong undersøkingar, men henla no saka, skriv nettavisa Vesterålen Online.

 • Politiet ga bot til to bilister for å ikke ha brukt bilbelte i Sandessjøen lørdag formiddag. En fører som hadde promille på under 0,2 ble også stoppet i promillekontrollen, hvor 50 bilister ble kontrollert. Det skriver politiet i Helgeland på Twitter.

 • NVE har sendt ut varsel om økt fare for snøskred i Nordenskiöld Land, der blant annet Longyearbyen ligger. Farenivået er 3 – betydelig, ifølge varsom.no. Lokalt ustabile fokksnøflak i leområder, og skavler som brekker kan løse ut skred, lyder varselet.

 • Fiskeridirektoratet stopper fisket på de ti ekstra tonnene som fiskerne i de sjøsamiske områdene fikk tildelt 1. april, skriver Fiskeribladet Fiskaren. Fiskerne hadde fra får av fått 16 tonn garantert kvote på toppen av den ordinære kvota. Fisket stoppes i det øyeblikket kvoteavsetningen på 3000 er nådd, ifølge nettavisen. Årsaken er at det ligger an til "overfiske".

 • Startskuddet for Bysprinten i Mosjøen har gått. På deltagerlista står stjerner som Johannes Høsflot Klæbo. Lørdagens showren kan du følge direkte her, og klokken 13.30 starter eliteløperne.

 • Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen sier nivået på helseberedskapen på Svalbard vurderes i takt med aktiviteten på øygruppa. I forbindelse med skuterulykken torsdag kveld ble medisinsk redningsutstyr fra Tromsø forsinket fordi propell-ambulanseflyene ikke kunne fly til Svalbard. Amundsen sier det er Helse Nord sin oppgave å prioritere jetfly-ambulanse i Tromsø.

 • Politiet har hatt promillekontroll ved E6 i Mosjøen i morgentimene lørdag. 40 bilister ble kontrollert, men ingen reaksjoner ble gitt, opplyser politiet.

 • Det blir sørøstlig bris, og opp i liten kuling utsatte steder sør for Vestfjorden i Nordland lørdag. Men det blir stort sett pent vær den siste lørdagen i april, ifølge Meteorlogisk institutt.

 • Europavei 6 ved Nevermoen i Rana kommune blir midlertidig stengt mellom klokken 14.00 og 14.20 lørdag. Årsaken er sprengningsarbeid, opplyser Statens vegvesen.

 • Tollvesenet stoppet seint fredag kveld to ulike utenlandske reisefølger med for mye fisk. Begge reisefølgene fikk forelegg på nesten 25 000 kroner for henholdsvis 250 og 100 kilo for mye fisk, skriver politiet på Twitter.

 • En bilist ble målt til 90,68 km/t i 60-sonen i Hårvika i Tjeldsund seint freag kveld. Førerkortet ble beslaglagt og sak ble oppretta, opplyser politiet.

Velg språk

Seneste aktiviteter

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.