Alt Om Saltstraumen
 • Politiet avholdt i kveld en trafikkontroll ved Grundstad på Vestvågøy. Det ble utskrevet fire forenklede forelegg, samt en anmeldelse for høy hastighet. Høyeste hastighet målt var 104 kilometer i timen, i 60-sonen, føreren fikk førerkortet beslaglagt, opplyser politiet.

 • Minst en person omkom etter at en bil og en trailer kolliderte mellom Kiruna og Abisko i Sverige. Svensk politi bekrefter at en person er omkommet. Avisa Fremover, opplyser at begge kjøretøyene tok fyr etter kollisjonen.

 • Nordland ser ut til å få en vindfull lørdag ifølge Meteorologisk institutt. Stort sett oppholdsvær, men litt regn kan forekomme på formiddagen. På kysten nord i fylket, kan vindstyrken komme opp i stiv kuling.

 • En beruset mann forstyrret omgivelsene med sin oppførsel på Bodø lufthavn. Mannen fikk først et pålegg om å ta seg sammen, men brøt dette pålegget. Mannen er nå innbrakt til arrest og anmeldt, opplyser politiet.

 • Fra og med 1. mars neste år vil Boreal Sjø drifte Nordlandsekspressen. Av de to tilbyderne Boreal Sjø AS og Torghatten Nord AS var Boreal Sjø lavest på pris, skriver Avisa Nordland.

 • Iris Salten IKS, skriver i en pressemelding at de har rundet 30.000 kilo marint avfall i Salten, under årets "Aksjon Reine Strender". I fjor satt de ny rekord på 75.000 kilo. I fjor var det 159 innmeldte områder, i år har allerede 176 områder blitt innmeldt.

 • Fylkesrådet vil starte arbeidet med å få etablert dronevirksomhet som et nytt program og lærefag ved Andøy videregående skole. Det skriver fylkeskommunen på sine nettsider i dag.

 • Vesterålen tingrett mener Mattilsynets vedtak, som førte til at Nordlaks måtte ut med over 1,7 millioner kroner i tvangsmulkt, er ugyldig, skriver avisa Fiskeribladet.

 • Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag, melder NTB. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025, og et junior-VM fem år tidligere kan bli et viktig skritt på veien

 • Administrerende direktør i Helse Nord, Lars Vorland, kommer med sine tanker rundt ambulanseflysaken i Helse Nord sitt fredagsbrev. Han betegner situasjonen som alvorlig når flere ambulansefly blir stående på bakken.

 • Fylkesråd for næring i Nordland, Ingelin Noresjø (KrF), mener at fiskeriminister Per Sandberg må lytte til Nord-Norge. Fylkesråden mener at fiskeripolitikken Sandberg driver fram, vil svekke de samlede verdiene næringen skaper og svekke kystsamfunnene i nord.

 • Regjeringa foreslår å gi 6,6 millioner kroner til laksetrapper i Vefsna i Nordland. – Nå rehabiliterer vi de viktigste fisketrappene, slik at laksen igjen kan etablere seg i større deler av vassdraget, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

 • 1.700 medlemmer i Norsk Journalistlag i NRK er i streik fra klokka 13 tirsdag. Meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter førte ikke fram.

 • Helseminister Bent Høie advarer Stortinget mot å annullere den inngått kontrakten med Babcock om framtidig luftambulansetjeneste. Stortinget debatterer nå situasjonen i tjenesten, og flere i opposisjonen mener den nye kontrakten bør nullstilles.

 • Widerøe og det finske flyselskapet Finnair utvider samarbeidet sitt, samarbeidet skal bidra til bedre forbindelser mellom Norge og Asia. Widerøe skal drifte Finnairs flygninger mellom Helsinki, Bergen og Tromsø.

Seneste aktiviteter

Lørdagskafe på Valnes
lør 26 mai @11:00 - 15:00
Lørdagskafe i Gøya
lør 26 mai @12:00 - 15:00
Økumenisk gudstjeneste
søn 27 mai @11:00 -
Saltstraumen Søndagsskole
søn 27 mai @11:00 - 12:30
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 03 jun @11:00 -
Åpent Medlemsmøte i Saltstraumen Historielag
tor 07 jun @18:30 -
Seinesdag 9 juni
lør 09 jun @10:00 -
Busstur til Beiarn for Senoirene
tor 14 jun @09:30 -
Dugnad og grilling Bodvin vikingmarked
lør 16 jun @12:00 - 17:00
Trekkspillgudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 17 jun @11:00 -

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.