Saltstraumen hotell

Facebook

Overnatting i rolige omgivelser, kurs og konferanse med spektakulær utsikt, mat og drikke med fokus på lokal mat og ikke minst - hyggelig vertsskap!

ET STEINKAST FRA SALTSTRAUMEN

Saltstraumen Hotel ligger en 35-minutters kjøretur fra Bodø Sentrum, i kort gangavstand til Saltstraumen - verdens sterkeste tidevansstrøm.

Vi har 28 rom på hotellet, alle oppgradert i 2018/2019. Rommene er nøytralt og delikat innredet med fokus på en god natts søvn. Alle våre rom ligger på bakkeplan, og det er mulighet for å parkere bilen like utenfor rommet.

Vi har også 12 hytter i tilknytning til hotellet, alle med to soverom og bad, stue med TV og sofa, spisebord samt kjøkkenkrok med kokemuligheter.

Hotellet har to møterom i hotellets øverste etasje; "Storetoppen" og "Lilletoppen". Begge har spektakulær utsikt over både Saltfjorden, Saltstraumen og Børvasstindan. Rommene deler en takterrasse med panoramautsikt - perfekt for kaffepauser i frisk luft. Tilsammen rommer disse 120 personer i klasseromsoppsett til kurs og konferanse, og 100 mennesker til selskap.

Vi har også to møterom i hotellets første etasje; "Helmersen" og "Atelier". 

Alle våre møterom er utstyrt med prosjektor, flip-over og ellers det man trenger for et vellykket møte. 

Vår spisesal "Schjølberg" ligger i hotellets første etasje, og her serveres det frokost, lunsj og middag. Dette er også et flott lokale til selskaper av ulike slag, og vi dekker til opptil 100 personer her.

Hotellet har også en svært hyggelig velværeavdeling med massasjebad, infrarød sauna, finsk badstue og relaxområde. I tilknytning til dette finner man også hotellets treningsrom som du som gjest fritt kan benytte deg av. Vi har også to utendørs boblebad som er plassert på terrassen med nydelig utsikt over Saltfjorden mot Bodø.

http://saltstraumenhotell.no/