Saltstraumen Camping

Facebook

PlusCamp Saltstraumen ligger ved Riksvei 17, 33 kilometer fra Bodø, ved Saltstraumbrua, og har verdens sterkeste malstraum som nærmeste nabo.

PlusCamp Saltstraumen er en familievennlig campingplass.

For den fiskeglade turist har vi sløyerom, fryserom og stort utvalg i fiskeutstyr. Båtutleie. For den ikke så fiskeglade nevner vi gjerne andre tilbud: Naturfenomenet Saltstraumen må selvsagt oppleves (se tidevannstabell for sterkest straum). Her er merkede turløyper, lysløype, museum, hotell, kafe, kro, butikk med utvidet åpningstid, postkontor, tippekommisjonær, kollektivtilbud til Bodø m.m. Vi formidler også mer spesielle aktiviteter som Havørn safari/Saltstraum safari, og matopplevelser m.m.

PlusCamp Saltstraumen har 24 hytter for utleie, 16 hytter er nyoppusset med dusj, wc og oppvaskmaskin som vi er stolte av.

Vi har ca 20 teltplasser, og 80 caravan plasser.

Vaskemaskin, tørketrommel, fryserom, sløyerom, grillhytte og båt utleie.

Ett nyrenovert serviceanlegg med badstue som vi er veldig fornøyd med. Høsten/vinteren 2010 håper vi å flytte resepsjonen og lage nytt kjøkken, vaskerom, sløyerom og tømmeplass.

 
Vi på Pluscamp Saltstraumen har som målsetting å være den beste campingplassen å komme til.

Her blir du møtt med ett smil, og vi hjelper til med det meste hva det enn måtte være.

Vi er medlem i camping-kjeden PlusCamp. PlusCamp er på en måte "det lille ekstra". Vi garanterer blant annet rene hytter. For mer info om PlusCamp-kjeden se www.pluscamp.no

Velkommen til ett hyggelig å avslappende opphold hos oss i vakre naturomgivelser.

http://www.saltstraumen-camping.no/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003641403248